Divisie 1 Olympia Heist 2 – 8 Coldplay Sharks

De thuisploeg begon met veel zin aan de wedstrijd en de eerste 10 minuten konden ze de rangen goed sluiten, mede dankzij een sterke Wouter Mauriën. Coldplay Sharks trok het laken naar zich toe en zocht langs alle kanten gaatjes. Na 12 minuten lukte het de bezoekers en stond het 0-1. Olympia kon meerdere aanvallen opzetten, maar het geluk stond niet aan hun zijde. Er werd gerust met 0-4 op het scorebord. Ook in de tweede periode keerde het geluk niet waardoor de Heistenaren met 0-7 achter kwamen te staan. In de derde periode was de thuisploeg van in het begin heel hongerig naar de puck en uitendelijk kon Kevin Glassée 2x scoren. De derde periode was ook eentje van hard tegen onzacht maar de thuisploeg stond als 1 blok. Het penaltyshot werd gestopt maar op 6 seconden voor het einde vond Mechelen toch een gaatje. De wedstrijd werd afgefloten met een 2-8 op het scorebord.