Divisie 1 Haskey Hasselt 4 – 8 Olympia Heist

Onze Divisie 1 ploeg maakte vandaag de verplaatsing naar Hasselt voor de derde wedstrijd van het seizoen. Na 4 minuten kon Kevin Glassee zijn ploeg op voorsprong brengen, een minuutje later verdubbelde Redlef Cornelis de voorsprong. Na 17 minuten vond Hasselt toch een gaatje in de Heistse verdediging waardoor het 1-2 werd. Met nog 26 seconden te spelen in de eerste periode kon Benjamin Jacobs de 1-3 op het scorebord zetten. Ook in de tweede periode werd er hard gewerkt voor elke puck en na 5 minuten was het Heist die de netten deed trillen dankzij Kevin Glassee. Hierna keerde het geluk voor Heist en op 4 minuten tijd kon Hasselt de cijfers gelijk zetten. Na 14 minuten in de 2de periode was het Timo Dewin die de Heistste ploeg terug een puntje voorsprong gaf, Kevin Glassee zette met zijn derde van de avond de 4-6 op het scorebord. Ook in de derde periode bleef Heist druk zetten in de aanval wat leidde tot 2 doelpunten van Timo Dewin en Kevin Glassee. Door sterk verdedigend werk kon Hasselt niet meer scoren waardoor de eindstand 4-8 bleef en de punten verdiend mee naar Heist kwamen. Volgende zaterdag wacht er een wedstrijd in Herentals.

Scroll naar boven