Divisie 2 Flashguns Heist 11 – 2 HYC Old Stars

De buren van Herentals kwamen vandaag op bezoek in Heist met de Old Stars. Vanaf de eerste minuut werden we getrakteerd op een mooie wedstrijd met zowel sterke aanvallen als een goede verdediging. Na 5 minuten werd de goalie van Herentals een eerste keer verslagen door Pieter-Jan De Raet, Jonas Govaerts en Jeffrey Van den Eede volgden zijn voorbeeld. De kleedkamers werden opgezocht met een 3-0 voorsprong. Ook in de tweede periode was het op de 5 minuten dat Stefan Casteels de netten deed trillen, 36 seconden later deed Pieter-Jan De Raet dit nogmaals. Mede dankzij enkele knappe safes van Joris Claes kon er gerust worden met een 5-0 voorsprong. In de derde periode werd het tempo heel hoog gehouden en het stond al vlug 7-0 dankzij Pieter-Jan De Raet en Jeffrey Van den Eede. In deze periode had Joris Claes meer werk, maar hij kon zijn netten goed leeg houden. Pieter-Jan De Raet, Stefan Casteels en Yves De Ryck zorgden ervoor dat 11 op het scorebord verscheen. HYC vond toch hier en daar een gaatje waardoor het op 10 seconden voor einde wedstrijd 11-2 stond. Dankzij sterk goaliewerk van Joris Claes werd dit ook de eindstand.