U18 Olympia Heist 5 – 12 Chiefs Leuven White

De U18 begon met veel inzet aan de wedstrijd en konden dankzij goed samenspel lang de 0 houden. Na 9 minuten kon Warre Stroeckx de thuisploeg op voorsprong brengen. Een minuut later vond Chiefs Leuven een gaatje en brachten de cijfers in evenwicht. Chiefs kon een puntje uitlopen op onze U18 maar dit was buiten Veron Verheyen gerekend. Met 2 goals op 20 seconden verscheen de 3-2 op het scorebord. De Heistse U18 deed enorm hun best om deze cijfers te behouden maar toch vond Leuven nog 3 keer een gaatje. De kleedkamer werd opgezocht met 3-5 op het scorebord. In de tweede periode zat het geluk niet aan de Heistse kant. Aanvallen werden opgebouwd maar konden niet afgewerkt worden. De tweede periode werd afgesloten met 3-8 op het scorebord. Leuven kon in de derde periode uitlopen tot 3-10 waarna Kobe Verstraeten de 4de Heistse goal op het scorebord zetten. Ook goal nummer 5 was voor deze speler met het nummer 33. 12 seconden voor einde speeltijd stond de eindstand 5-12 op het scorebord.