Divisie 3 Hitmen Heist 5 – 7 Red Roosters Charleroi

De eerste minuten trokken de Heistse Hitmen het laken meteen naar zich toe en binnen de 2 minuten liet Bamba Leno de netten al trillen. De voorsprong kon niet behouden blijven want na 5 minuten stonden de cijfers weer gelijk. Toch kon de kleedkamer opgezocht worden met een puntje voorsprong dankzij Gilles Claes. Slechts 48 seconden in de tweede periode had Charleroi nodig om de cijfers weer gelijk te hangen. Hitmen Heist deed zijn best om aanvallen op te zetten en de verdediging sluitend te maken, maar dit lukte niet altijd even goed. Halfweg de tweede periode stond het 2-4 tot Giovanni De Ceuster de aansluitingstreffer kon scoren. Met nog 22 seconden te spelen in de tweede periode bracht Thibo Christiaens de cijfers weer mooi in evenwicht. Ook in de derde periode stond het geluk niet aan de zijde van de Hitmen. Vele aanvallen werden opgebouwd maar de afwerking lukte niet altijd. Red Roosters kon uitlopen tot 4-7 tot Wannes Baetens de definitieve 5-7 op het scorebord zette.

Scroll naar boven