Divisie 4 Red Roosters Charleroi 4-12 Heavy Hitters

Op zondagavond stond de tweede wedstrijd op het programma voor onze divisie 4 ploeg. De wedstrijd ging aan een snel tempo van start en na 7 minuten was de bezoekende ploeg aangewezen op achtervolgen. Binnen de twee minuten werd dit recht gezet door Robin Schelles, die de assist van Sander Braes kon binnen tikken. Heavy Hitters bleef aanvallen opzetten en door een goal van Bram Peeters kon er met voorsprong gerust worden. In de tweede periode had Jary Claes slechts 24 seconden om de voorsprong verder op te bouwen. De Heavy Hitters ging verder op dit elan en Robin Schelles, Johan Van Nieuwenhove, 2x Jary Claes en Bram Peeters brachten de score voor de tweede rust op 2-8. Met nog 8 seconden op de klok geraakte Charleroi voorbij goalie Thomas Van Maele, waardoor er gerust werd met 3-8. Binnen de 3 minuten kon Bram Peeters de 9de van de avond en zijn 3de binnen knallen, maar hierna leek het geluk wat te keren. Vele aanvallen stranden op een sterke verdediging en goalie van Charleroi. In de 11de minuut kon Jef Vissers toch een gaatje vinden en werden er dubbele cijfers op het scorebord gezet. Gillian Claes en Bram Peeters konden elk nog 1x de netten laten trillen zodat de eindstand vastgezet werd op 4-12.