Divisie 2 Olympia S.C. 3 – 3 Flashguns

Vorige week werd een eerste duel beslist in het voordeel van Olympia S.C. en verscheen Flashguns met 1 doel op het ijs: de 3 punten achter hun naam zetten. In de eerste periode werden de bezoekers getrakteerd op mooie en snelle hockey, maar langs beide kanten miste de afwerking. Mede dankzij twee sterke goalies bleven de cijfers mooi in evenwicht tot aan de rust. 46 seconden had Evan Cornish nodig om de thuisploeg op voorsprong te brengen, de verdediging sloot de rangen en Flashguns moest op zoek gaan naar een gaatje. 5 minuten ver in de tweede periode vond Pieter-Jan De Raet deze en zette de cijfers weer gelijk. Met 1 man in de penaltybox kon Olympia S.C. door de stick van Tom Uytterhoeven terug een puntje uitlopen. Dit werd dan ook de ruststand. In de derde periode werd er aan een hoog tempo verder gespeeld en na 5 minuten bracht Axel Verstappen de cijfers weer gelijk. Binnen de minuut zorgde Pieter-Jan De Raet er dan voor dat Flashguns op voorsprong kwam. Lang kon Flashguns van deze voorsprong niet genieten, want vooraleer er 7 speelminuten weg waren stonden de cijfers weer gelijk door Nico Verschoren. De resterende tijd van de derde periode hadden de goalies meer dan eens voldoende werk, maar ze slaagden erin hun netten leeg te houden. Met 3-3 op het scorebord werden de punten mooi verdeeld.