U14 Ijshockey Heist 2 – 7 Coldplay Sharks Mechelen

Het ochtenduur kon beide teams niet tegenhouden om met veel zin aan deze partij te beginnen. Net geen twee minuten hadden de bezoekers  nodig om de score te openen. Heist probeerde vele aanvallen op te zetten, maar stootte op een sterke verdediging van Mechelen. De Heistse U14 werkten wel voor elkaar en door goed samen te spelen werd de eerste periode afgesloten met 0-2 op het scorebord. Ook in de tweede periode lukte het de Heistenaars niet om de 0 van het scorebord te vegen. Het geluk zat volledig aan de kant van Mechelen die de tweede periode afsloten met 0-4 op het scorebord. In de derde periode konden de toeschouwers verder genieten van mooie en snelle hockey waarbij langs beide kanten kansen werden afgedwongen. Mechelen kon nog 3 keer scoren, voor Heist was het Miron Grin die de netten 2 keer kon laten trillen. De wedstrijd werd afgesloten met een 2-7 eindstand.

Scroll naar boven