U18 Olympia Heist 1 – 16 HYC Herentals

Met HYC kwam de koploper van de U18 op bezoek. Met slechts 7 tegendoelpunten en alle wedstrijden gewonnen wist onze U18 dat het een zware wedstrijd ging worden. Olympia Heist begon sterk aan de wedstrijd en slaagde erin vele aanvallen af te slaan. 7 minuten hadden de bezoekers nodig om de 0 van het scorebord te vegen. Olympia liet zich echter niet uit zijn lood slaan en bleef weerwerk bieden. De kleedkamers werden uiteindelijk opgezocht met 0-5 op het scorebord. In de tweede periode kon HYC verder uitlopen tot 0-8, ondanks de vele aanvallen die Olympia probeerde op te zetten. Ook in het eigen vak zat het geluk niet aan de zijde van de thuisploeg. Met nog 3 minuten te spelen was het Kobe Verstraeten die de 0 van het scorebord haalde. In de derde periode was het goalie Andes Van Hoey die haar kans kreeg in het net. Ondanks de grote inzet van de Heistse ploeg lukte het niet meer om de netten nogmaals te laten trillen. De wedstrijd werd afgefloten met 1-16 op het scorebord.

Scroll naar boven