Divisie 4 Haskey Hasselt 0 – 12 Heavy Hitters Heist

Op zaterdagavond maakt Heavy Hitters de verplaatsing naar Hasselt voor hun wedstrijd. Wannes Baetens had slecht 40 seconden nodig om de 0 van het scorebord te vegen, en nog geen anderhalve minuut later volgde Jef Vissers zijn voorbeeld. Heavy Hitters trok het laken volledig naar zich toe en in de achtste minuut verscheen de 0-3 dankzij Robin Schelles. Deze maakte er nog 2 meer in de eerste periode, net zoals Nick Stevens. Hierdoor werd er gerust met 0-7 op het scorebord. In de tweede periode vond onze divisie 4 ploeg de weg minder makkelijk naar de goal. Jary Claes scoorde na 3 minuten zijn eerste van de avond, Wannes Baetens maakte zijn tweede. De kleedkamers werden opgezocht met 0-9 op het scorebord. Jary Claes, Wannes Baetens en Jef Vissers waren degenen die in de derde periode de netten lieten trillen, waardoor de wedstrijd afgesloten werd met 0-12.

Scroll naar boven