U18 Bulldogs Liège 8 – 0 Olympia Heist

Op de vroege zaterdagochtend stond bijna onze volledige U18 klaar om het Luikse ijs te betreden. Luik, derde in het klassement, begon snel aan de wedstrijd waardoor Olympia vaak in de verdediging gedrukt werd. De Heistse ploeg stond er als een blok en halfweg de eerste periode kon Luik een eerste prik uitdelen. Onze U18 liet met 1-0 op het scorebord hun hoofd niet hangen en konden deze stand houden tot het einde van de eerste periode. Tijdens de tweede periode bleef Olympia de rangen sluiten, maar dankzij sterk samenspel van Luik kon er enkele malen gescoord worden. Vele aanvallen werden weggewerkt en dankzij een sterke goalie Kobe Abspoel werd er gerust met 0-5 op het scorebord. Ook deze pauze namen de coaches te baat om hun team toe te spreken en ook de laatste periode bleef Heist zichzelf geven tot de laatste snik. Ze konden echter niet vermijden dat er 3 maal gescoord werd waardoor de eindstand 8-0 werd.

Scroll naar boven