Divisie 2 Sportoase Antwerp Phantoms Blauw 9 – 1 Olympia S.C.

De laatste wedstrijd van het weekend was voor onze divisie 2 ploeg Olympia S.C. Zij maakte de verplaatsing naar Deurne waar zij Phantoms blauw als tegenstander kregen. Met 10 spelers beloofde het een zware wedstrijd te worden. Het werd een faire wedstrijd met twee sterke ploegen die elkaar geen duimbreed toegaven. Ondanks de vele aanvallen die Heist opbouwde, kon er geen enkele omgezet worden in een doelpunt. Na 9 minuten vond Phantoms wel een gaatje in de Heistse verdedediging en stond er 1-0 op het scorebord. Heist bleef gaatjes zoeken, maar elke aanval werd vakkundig weggewerkt. Met nog 2 minuten te spelen kon Phantoms op 7 seconden 2x scoren waardoor de kleedkamer werd opgezocht met 3-0 op het scorebord.  Bij de start van de tweede periode begon Olympia direct te jagen en aanvallen op te bouwen, maar ook nu miste de afwerking. Phantoms kon uitlopen tot 5-0 wanneer Raf Nys  de assist van Kilian Ceulemans tegen de netten werkte. De tweede periode werd afgesloten met 6-1 op het scorebord. Ondanks het sterk samenspel en de kansen op goal kon Olympia S.C. de derde periode niet meer scoren en werd de wedstrijd afgesloten met 9-1.