U18 Olympia Heist 0 – 14 Bulldogs Liège

De wedstrijd op zaterdag 11u was er eentje voor onze U18. Met een sterk gevulde ziekenboeg waren er slechts 6 spelers en 2 goalies die het ijs betraden. Ook al lag het tempo hoog en was wisselen geen sinecure, toch werd er sterk verdedigd. In de 12de minuut vond Leuven een gaatje bij onze verdediging en verscheen de 0-1 op het scorebord. Olympia bleef het hoofd recht houden  en aanvallen op te zetten. Ondanks dat we regelmatig de puck tegen de paal hoorden, slaagde Olympia er niet in om de 0 van het scorebord te halen. De eerste periode  werd afgesloten met 0-6 op het scorebord. Ook in de tweede en derde periode probeerde Olympia de rangen te sluiten maar kon niet verhinderen dat de wedstrijd afgesloten werd met 0-14 op het scorebord. Ondanks de dubbele cijfers heeft onze U18 gevochten voor elke puck en een mooi samenspel getoond. Zaterdag staan ze om 9u op het thuisijs voor een wedstrijd tegen Mechelen, met hopelijk een iets kleinere ziekenboeg.

Scroll naar boven