U14 Olympia Heist 9 – 4 Chiefs Leuven

Ondanks het vroege uur stonden er twee heel gemotiveerde teams aan de face-off met beiden hetzelfde doel, de 2 punten mee naar hun thuisbasis te nemen. Na enkele mooie aanvallen langs beide kanten was het Tanel Van Tendeloo die in de 6de minuut  de score opende. Het puntje voorsprong was van korte duur want een minuutje later stond de punten terug gelijk. Voor het einde van de eerste periode kon Miron Grin en Per Roelofs elk nog een keertje scoren. Niet ver in de tweede periode kon Leuven een goaltje scoren maar met 1 man in de penaltybox was het Tanel Van Tendeloo die de 4de van de ochtend scoorde met een powerplaygoal. Aan de kant van Heist was er een goaliewissel waarbij Matthéo De Prins de goal doorgaf aan Hannes Geurts. Lowie Burgos zette de 5-2 op het scorebord en met nog een minuut te spelen was het Miron Grin die de 6-2 ruststand op het bord zette. Snel in de derde periode kon Tanel Van Tendeloo de 7-2 op het scorebord zetten en riep Chiefs Leuven een time-out in. Met een man van Heist op de strafbank, kon Leuven hun derde van de ochtend scoren maar dit was buiten Miron Grin gerekend, die kort erna de 8-3 op het scorebord zette. Met nog 3 minuten te spelen kon Tanel Van Tendeloo de 9de van de ochtend maken, maar 40 seconden later werd de eindstand 9-4 vastgelegd. De punten bleven verdiend in Heist. Volgende week speelt Olympia op zondagmiddag een thuiswedstrijd tegen HYC wit

Scroll naar boven