Divisie 4 Liedekerke Lions 4 – 8 Heavy Hitters

Een week geleden won Heavy Hitters tegen Liedekerke Lions met 7-0 en vandaag stond de terugwedstrijd op het programma. Bij het begin van de wedstrijd ging de bezoekende ploeg enorm mee in het spel van Liedekerke en na 6 minuten stond de 2-0 op het scorebord. Coach Christophe Van Meensel stuurde zijn manschappen aan en de 2-1 werd op het scorebord gezet door Robin Schelles. Met nog minder als 2 minuten te spelen verscheen ook de 2-2 op het scorebord door Johan Van Nieuwenhove. In de tweede periode kon Heavy Hitters mooie aanvallen opbouwen, maar de afwerking lukte niet. Bram Peeters had 7 minuten nodig om de 2-3 op het scorebord te zetten en onmiddellijk schakelde Liedekerke een versnelling hoger. Dankzij goed verdedigend werk en een sterke goalie Emiel Meir kon de voorsprong behouden blijven. Halfweg de tweede periode zette Robin Schelles de 2-4 op het bord en 22 seconden later maakte Siebe Rymenants de 2-5. Ondanks dat de Heistse verdediging enorm zijn beste deed om de rangen te sluiten, vond Liedekerke toch een gaatie oor de 3-5 te scoren. Met nog minder dan 3 minuten te spelen, maakte Wannes Baetens de voorsprong weer een puntje groter. Deze kon echter niet behouden blijven, er werd gerust met 6-4. In de derde periode konden Robin Schelles en Wannes Baetens elk nog 1 maal scoren wat de eindstand vastzette op 4-8.