Divisie 4 Chiefs Leuven 2 – 9 Heavy Hitters Heist

De laatste wedstrijd van het weekend was voor de Heavy Hitters in Leuven. Ondanks de vele aanvallen die Heist opzette was het wachten tot in de 8ste minuut alvorens Sander Braes de score kon openen. Een halve minuut later zette Joren Mesens de pass van Robin Schelles om in een goal. Heavy Hitters probeerde de thuisploeg goed uit het spel te houden en in de twaalfde minuut kon John Sevenans de pass van Nick Stevens voorbij de goalie van Leuven schieten. Met nog 5 minuten op de klok was het Jary Claes die de pass van Nick Stevens kon afwerken. De eerste periode werd afgesloten met 0-5 dankzij Joren Mesens en Jary Claes. Deze 2 zorgden er in de tweede periode voor dat Heavy Hitters kon uitlopen tot 0-6 maar toen leken de kansen te keren. Chiefs kwam terug in de wedstrijd en met 2 goals op een halve minuut tijd werd de tweede periode afgesloten met 2-6 op het scorebord. In de derde periode kon Heavy Hitters nog 3 x scoren dankzij Jary Claes, Joren Mesens en Bram Peeters. Dit bracht de einstand op 2-9.