Divisie 3 Haskey Hasselt 5 – 3 Hitmen Heist

De wedstrijd op zaterdagavond in Hasselt was er eentje voor onze divisie 3 ploeg Hitmen. Vanaf de eerste puckdrop was duidelijk dat beide teams aan elkaar gewaagd waren maar na bijna 7 minuten was het de bezoekende ploeg die via Olivier Suerickx de netten deed trillen. Een minuutje later verdubbelde Stefan Casteels deze voorsprong. Hitmen probeerde overal een gaatje te vinden, maar dit lukte nergens. Hasselt daarentegen kon nog 2x de netten doen trillen waardoor we met gelijke cijfers de kleedkamers opzochten. Ook in de tweede periode ging het hard tegen onzacht en kon geen van beide ploegen de aanvallen afwerken. Het was wachten tot in de 11de minuut vooraleer er gescoord kon worden door Hasselt, die met een mannetje meer op het ijs stonden. Snel hierna viel de 4-2 en Hitmen ging naarstig op zoek naar de aansluitende goal. Met nog iets meer dan 5 minuten te spelen was het Kristof Steurs die de 4-3 op het scorebord zetten. Met deze cijfers werd er gerust waar coach Stefan Casteels gebruik van maakte. Dit was duidelijk te merken in de derde periode waar Hitmen vele aanvallen opzette maar geen enkele kon afwerken. Met nog 2 minuten te spelen werd de eindstand van 5-3 vast gelegd.