Divisie 4 Heavy Hitters Heist 5 – 0 Ghent Dragons

Op zondag ontvingen de Heavy Hitters Ghent Dragons voor de 11de wedstrijd van het seizoen. Na een moeizame start waarbij vele aanvallen van Heistse zijde werden weggewerkt kon Wannes Baetens in de 7de minuut de assist van Robin Schelles afwerken. Met nog anderhalve minuut te spelen kon Wannes Baetens een assist geven aan Robin Schelles, waardoor de kleedkamer werd opgezocht met 2-0 op het scorebord. Met vernieuwde moed kwam Ghent Dragons uit de kleedkamer en dit was duidelijk te merken. Het duurde elf minuten vooraleer de eerste goal viel van de tweede periode, gemaakt door Nick Stevens op assist van Joren Mesens en John Sevenans. Twee minuten later zorgde Wannes Baetens op assist van Sander Braes ervoor dat er met 4-0 gerust kon worden. Ook in de derde periode had Heavy Hitters het lastig om tot scoren te komen. Uiteindelijk lukte dit in de 10de minuut door Wannes Baetens op assist van Robin Schelles en Tom Raeymaekers. Hiermee werd ineens de eindstand van 5-0 op het scorebord gezet.