U14 Olympia Heist 9 – 1 Red Roosters Charleroi

Op zaterdagochtend 9u stond er een wedstrijd gepland voor de Heistse U14 tegen Red Roosters Charleroi. Red Roosterfs probeerde vanaf de eerste minuut een blok tegen Olympia te vormen en konden de Heistse aanvallen goed opvangen. Omgekeerd was dit ook het geval maar in de 4de minuut vond Tanel Van Tendeloo en Mats Laurens een gaatje in de verdediging van Charleroi en verscheen de 1-0 op het scorebord. De Olympiatrein was goed op dreef, want anderhalve minuut later volgde Emiel Janssens met een tweede goal op assist van Miron Grin. Een halve minuut later stond de 3-0 te prijken op het scorebord dankzij Oliver Alewaters op assist van Tanel Van Tendeloo. Red Roosters rechtte zijn rug en ving de aanvallen van de thuisploeg op. Ook onze defence en goalie waren alert en werkten de aanvallen van Charleroi goed weg. Na 9 minuten kon Miron Grin een gaatje vinden en de pass van Niyo Smets tegen de netten knallen. Met nog anderhalve minuut te gaan kon Tanel Van Tendeloo de assist van Egon Smets omzetten in de 5-0 ruststand. Bij de start van de tweede periode was het Charleroi die het laken naar zich toe trok en na 5 minuten konden ook zij de 0 van het scorebord halen. Halfweg de tweede periode kon Miron Grin dan de 6de van de wedstrijd scoren op assist van Niyo Smets en Oliver Alewaters. Een too many men voor Heist zorgde ervoor dat de thuisploeg 2 minuten short handed stond, maar dit belette Per Roelofs niet om de assist van Miron Grin om te zetten in 7-1. Met nog 90 seconden te spelen bracht Niyo Smets de 8-1 op assist van Tanel Van Tendeloo. Zes minuten ver in de derde periode kon dan de eindstand van 9-1 vastgezet worden door Miron Grin.