Divisie 4 HYC Funny Stars 7 – 3 Heavy Hitters Heist

Op vrijdagavond werd onze divisie 4 verwacht in Herentals voor een wedstrijd tegen de koploper in het kampioenschap. Ook al probeert onze divisie 4 de rangen te sluiten en aanvallen op te zetten, toch komen ze niet tot scoren. Bij de thuisploeg lukt dit wel en de eerste periode wordt afgesloten met een 3-0 achterstand. In de tweede periode loopt HYC nog een puntje verder uit tot halfweg de periode Jary Claes kan scoren op assist van Sander Braes. Met nog 34 seconden te spelen maakt Wannes Baetens de 4-2. In de derde periode blijft HYC druk zetten maar Heavy Hitters slaagt er lange tijd in deze aanvallen op te vangen. Halfweg de derde periode vond HYC een gaatje en de 5-2 verscheen op het scorebord. Herentals kon uiteindelijk uitlopen tot 7-2. Met nog 9 seconden te spelen kon Robin Schelles de 7-3 eindstand vastleggen, waarbij de punten verdiend in Herentals bleven.

Scroll naar boven