Divisie 2 Coldplay Sharks Mechelen 10 – 5 Olympia S.C.

De laatste wedstrijd van het weekend was er eentje op het Mechelse ijs voor onze Olympia S.C. Langs beide kanten waren er aanvallen maar toch was het Cis Ceulemans die de assist van Matthias Guldentops binnen tikte en de bezoekers op voorsprong bracht. De thuisploeg kon uitlopen tot 5-1 tot Ceulemans Kilian op assist van Brent Boon en Matthias Guldentops. Met 5-2 werd de eerste periode afgesloten. In de tweede periode kon Olympia S.C. dankzij een doelpunt van Redlef Cornelis op assist van Evan Cornish de 5-3 op het scorebord zetten, maar 20 seconden later stond de 6-3 er op. Met nog 5 minuten te spelen in deze periode kon Raf Nys op assist van Kilian Ceulemans en Nico Verschoren de netten nog een keertje laten trillen voor Olympia S.C. De tweede periode werd afgesloten met 7-4. In de derde periode stonden de bezoekers er als een blok en na 10 minuten kon Kilian Ceulemans op assist van Matthias Guldentops de 7-5 op het scorebord zetten. Mechelen kon nog 3x scoren en met 10-5 op het scorebord werd de wedstrijd afgesloten.