U14 Olympia Heist 17 – 0 Kortrijk Spurs

Op zaterdag stond er maar 1 wedstrijd op het programma van Olympia. Onze U14 mocht om 9u Kortrijk Spurts ontvangen. Vanaf de eerste seconde van de wedstrijd probeerde Olympia het laken naar zich toe te trekken en het spel te bepalen. Hierdoor was Olympia vaak in het aanvallend vak te vinden en na 4 minuten kon Miron Gfrin de assist van Lowie Burgos tegen de netten werken. Iets later volgde Tanel Van Tendeloo (assist Luckas Meulemans), Miron Grin (assist Emiel Janssens) en Quinten Stavleu (assist Mats Laurens). Met nog 1 luttele seconde op de klok was het Miron Grin die met de assist van Mats Laurens de ploegen met 5-0 naar de kleedkamer stuurde. Ook in de tweede periode begon Olympia aan een hoog tempo en kon de score meer dan verdubbeld worden. Tanel Van Tendeloo (2x), Mats Laurens, Miron Grin (assist Mats Laurens), Per Roelofs (assist Luckas Meulemans) en Niyo Smets (assist Tanel Van Tendeloo en Quinten Stavleu) zorgden dat we terug naar de kleedkamer keerden met 11-0 op het scorebord. In de derde periode had Miron Grin slechts 29 seconden nodig om de 12-0 op het scorebord zetten. Heist bleef het tempo heel hoog houden en kon zo verder uitlopen tot 17-0. Dankzij goed samenspel kon Tanel Van Tendeloo (assist Egon Smets), Lowie Burgos (assist Miron Grin en Hannes Geurts), Luckas Meulemans (assist Tanel Van Tendeloo en Emiel Janssens), Per Roelofs (assist Tanel Van Tendeloo) en Tanel Van Tendeloo (assist Oliver Alewaters) waren de scoorders van dienst in de derde periode.

Scroll naar boven