Divisie 1a Kortrijk Spurs 10 – 3 Olympia Heist

Olympia Heist trok op zondagavond zonder Kevin Glassee en Jentl Buelens naar Kortrijk. Na 8 minuten kon Nick Pupinin de Heistse ploeg op voorsprong brengen terwijl Heist ook achteraan sterk werk leverde. Deze voorsprong kon niet behouden worden en met 2-1 op het scorebord werden de kleedkamers opgezocht. Anderhalve minuut ver in de tweede periode kon Kevin De Winter de assist van Glenn Serneels in de netten schieten en de cijfers kwamen weer gelijk. Heist deed enorm zijn best om de rangen in het eigen vak gesloten te houden, maar Spurs kon uitlopen tot 5-2. Met nog 5 minuten te spelen kon Timo Dewin de score op 5-3 zetten, waar ook mee gerust werd. IN de derde periode zat het geluk echt niet maar aan de Heistse kant waarbij shots doel misten maar ook gaatjes kwamen in de verdediging. De wedstrijd werd afgesloten met 10-3 op het scorebord waarbij de punten verdiend in Kortrijk blijven. Vrijdagavond komt Kortrijk naar ons voor de 2de wedstrijd, allen op post om onze Heistse ploeg te steunen.