Divisie 2 Flashguns Heist 1 – 11 Sportoase Antwerp Phantoms wit

FLashguns Heist betrad vrijdagavond het ijs met een gelegenheidsgoalie Thomas Van Maele in het net. De supporters werden vergast op mooie ijshockey waarbij langs beide kanten kansen gecreƫerd werden. Toch duurde het tot in de 18de minuut voor de eerste goal viel. Phantoms kon de kleedkamers opzoeken met 0-1 op het scorebord. Na een domme fout kwam Flashguns Heist vroeg in de tweede periode short handed te staan. Hier maakte Phantoms dankbaar gebruik van en de 0-2 verscheen op het scorebord. Na 6 minuten in de tweede periode was het 0-4. In de 12de minuut kon Pieter-Jan De Raet op assist van Jeffrey Van den Eede de 1-6 op het scorebord zetten. Dit was de eerste van vele aanvallen die voorbij de Phantomsdoelman raakte. De tweede periode werd afgesloten met 1-7 op het scorebord. Ook in de derde periode kon Flashguns zijn aanvallen niet afwerken waarbij de wedstrijd werd afgesloten met 1-11 op het scorebord.