Divisie 3 Sportoase Antwerp Phantoms 6 – 4 Hitmen Heist

Ondanks kansen langs beide kanten was het Hitmen Heist die als eerste de score opende. Thibo Christiaens kon na 16 minuten een eerste keer scoren op assist van Vincent Deckers. Met deze score werd er ook gerust. Al vroeg in de tweede periode kon Phantoms gelijk maken, maar hierna trok Hitmen de snelheid op. Op 6 minuten tijd konden Robbe Van Twembeke (assist Thibo Christiaens) en Vincent Deckers (assist Thibo Christiaens) de score naar 1-3 brengen. Met deze voorsprong werd ook de kleedkamer opgezocht. Ook in de derde periode begon Phantoms met een snel tempo aan de face-off en binnen de 2 minuten kon de thuisploeg een doelpunt laten optekenen. Hitmen kon snel tegen scoren door Lennert Cerstiaens (assist Vincent Deckers en Thibo Christiaens). Hierna zat het geluk niet meer aan de zijde van Heist en kon Phantoms het laken naar zich toe trekken. Deze konden nog 4x scoren en zo werd de eindstand 6-4.

Scroll naar boven