Divisie 4 Heavy Hitters Heist 6 – 2 Brussels Capitals

De wedstrijd van 11u was voor de divisie 4. Binnen de twee minuten kon Wannes Baetens de assist van Robin Schelles omzetten in een doelpunt en hierdoor de thuisploeg op voorsprong brengen. Heist kon deze voorsprong niet vasthouden en na 7 minuten stonden de cijfers weer gelijk. Zo werd de eerste periode ook afgesloten, ondanks vele shots op goal langs beide kanten. Ook in de tweede periode had Heist last met langs de Brusselse verdediging te gaan. Halfweg de periode kon Chevy Sprangers op assist van Johan Van Nieuwenhove Heavy Hitters terug op voorsprong brengen, maar binnen de minuut stonden de cijfers weer gelijk. De thuisploeg schakelde een versnelling hoger en op 6 minuten tijd konden Wannes Baetens (assist Robin Schelles, assist Chevy Sprangers) en Bram Peeters (assist Nick Stevens) de score op 5-2 brengen. In de derde periode kon Gilian Claes de 6-2 op het scorebord zetten op assist van Robin Schelles, wat uiteindelijk ook de eindstand was.