De Weekend Analyse 10-12/1

DIV2 OLDSTARS HYC – FLASHGUNS A 1-4(0-2,0-2,1-0)

In een vrij aangename en sportieve wedstrijd nam de thuisploeg de wedstrijd voor de eerste 7 minuten in handen. Daarna nam Flashguns het spel over en leidde na 2 periodes met een logische 0-4 als tussenstand. In een vrij rommelige 3de periode konden de Oldstars nog een eerredder scoren bij een momenten weer sterk keepende Joris Claes.

Doelpunten : Axel “Balletje” Verstappen 2x,Jonas Govaerts en Yves De Ryck 1x

DIV3 FLASHGUNS B – FLYING TURTLES 8-2(3-1,1-1,4-0)

Met de komst van Flying Turtles waren de spelers gewaarschuwd dat het zeker geen walk-over ging worden. De Brusselaars maakten het ons team de eerste 2 periodes helemaal niet gemakkelijk. Pas in de 3de periode draaide het als van ouds en het was kapitein Nico Verschoren die het voortouw nam door een hattrick te scoren in de laatste 20 minuten.

Doelpunten : Nico Verschoren 4x,Cis Ceulemans 2x,Brent Boon en Erwin Sleeckx 1x

DIV4 HITMEN – MIGHTY PENGUINS 5-5(2-4,2-0,1-1)

De absolute kraker uit div4 leek op een sisser af te stevenen. Nog voor dat de spelers wakker waren of hun zenuwen onder controle hadden stonden we reeds 0-3 achter en dit na 7 minuten. Het verschroeiende snelle tempo konden de bezoekers ook niet volhouden en na een zeer sterke 2de periode van onze jonge garde stonden de bordjes weer gelijk. Na een gelijkopgaande 3de periode konden beide teams leven met een logisch gelijkspel als resultaat.

Doelpunten : Thibo Christiaens 3x,Michiel Van Loy en Vincent Dekkers 1x