Flashguns Heist A 7-2 Brussels Capitals DIV 2

Nadat Flashguns Heist A vorige week op bezoek waren bij Brussels Capitals, was het deze omgekeerd. Vanaf de eerste minuut werd het duidelijk dat beide ploegen voor de overwinning gingen. Het tempo lag onmiddellijk hoog met een mooi passenspel. Langs beide kanten werden er kansen gecreƫerd, maar toch was het Axel Verstappen die na 5 minuten de 1-0 op het scorebord zette. Dit werd meteen ook de ruststand. De thuisploeg kwam goed uitgerust uit de kleedkamer waarna zij vooral het spel bepaalden. Ze vonden elkaar blindelings en zorgden voor een mooie ijshockeywedstrijd. Met telkens mooi opgebouwde aanvallen waren het Yannick Compagnie, Jeffrey Van Den Eede en Stefan Casteels die de netten lieten trillen en de 4-0 op het scorebord zetten. Ook Brussels Capitals kregen mooie kansen, meer deze werden mooi opgevangen door de thuisploeg. In de derde periode maakte Jeffrey Van Den Eede zijn tweede van de avond en liet ook Jonas Govaerts de puck twee maal tegen de netten gaan. Hierna begon er wat vermoeidheid in het spel te sluipen bij de thuisploeg. Met nog 3 minuten speeltijd konden Brussels Capitals hun eerste van de avond scoren. 11 seconden voor het einde van de speeltijd werd dan de definitieve score 7-2 vastgelegd.