Antwerp Phantoms 5-4 Flashguns Heist B DIV 2

Onze Flashguns Heist B waren dan wel in de numerieke minderheid, toch hebben ze een enorm snelle en mooie wedstrijd gespeeld. De eerste periode waren beide teams even sterk en zagen we sterke lijnen die elkaar waardig waren. Langs beide kanten werden mooie kansen opgebouwd en de verdediging en doelverdedigers hadden regelmatig werk. In de zesde minuut was Sean O’Neill sneller dan de goalie en zette de 0-1 op het scorebord. Met deze cijfers werd er ook gerust. Na 6 seconden in de tweede periode zette Sean O’Neill de 0-2 op het scorebord. Antwerp Phantoms ging op zoek naar de aansluitingstreffer en vonden deze ook na 2 minuten. Beide teams blijven aanvallen opzetten en gaatjes zoeken, maar uiteindelijk is het Sean O’Neill die halfweg de tweede periode zijn derde van de avond maakt. Dit kon de thuisploeg niet laten gebeuren en een halve minuut later stond de 2-3 op het scorebord. Met deze cijfers werd er ook gerust. In de derde periode begon de vermoeidheid parten te spelen bij onze Flashguns Heist B. Na een minuut werd de 3-3 gemaakt en nog een minuut later werd het 4-3. De Heistse verdediging deed zijn best om de schade te beperken, maar dit was niet altijd evident. Antwerp Phantoms liep nog uit tot 5-3, maar Brent Boon bracht de 4de goal op het scorebord. Ondanks de vele aanvallen die onze Flashguns Heist B opzette bleef dit de score.