Chiefs Leuven 8 – 1 Hitmen Heist DIV3

Dit was een wedstrijd waar onze Hitmen Heist het verschil konden maken. Een wedstrijd tussen de top twee uit het klassement en zeker een haalbare kaart voor onze Hitmen Heist. De eerste 12 minuten konden beide teams regelmatig prikken, maar slaagden niemand erin een goal te maken. Nadat Chiefs de 1-0 op het scorebord zette, vonden Hitmen elkaar niet meer op het ijs. Chiefs kon in de eerste periode nog een tweede goal maken, waardoor er gerust werd met 2-0. Hoe hard coach Stefan Casteels zijn mannen ook toesprak, de neuzen kwamen niet in dezelfde richting te staan in de tweede periode. Hierdoor kon de thuisploeg twee maal scoren en kregen onze Hitmen nog weinig kansen opgebouwd. Ook in de derde periode lukte het onze Hitmen niet om de rangen te sluiten. Na 3 minuten in deze periode waren er al 2 goals gevallen waardoor het 6-0 werd. Het was Thibo Christiaens die na 5 minuten de eerredder maakte waardoor de 0 van het scorebord verdween. 20 seconden later reageerde Chiefs met de zevende goal en 14 seconden voor het fluitsignaal maakte de thuisploeg de achtste van de avond. De eindstand werd uiteindelijk 8-1 en gingen onze Hitmen zonder punten naar huis. Deze week was Chiefs Leuven de verdiende overwinnaar. Zaterdag komt Chiefs Leuven op bezoek bij Hitmen Heist, waar zij azen op revanche.