Hitmen Heist 3 – 8 Chiefs Leuven Div 3

Onze mannen van de derde divisie waren volledig klaar om een revanche te nemen op de heren van Leuven. Het verschil met de Leuvense collega’s was dit weekend  in eerste instantie zeer klein. In de derde minuut scoorde de tegenpartij 2 keer. We waren echter wakker op deze zaterdag en Lennert Cerstiaens maakte er 1-2 van. Zo gingen we ook een eerste keer de kleedkamers in. In het begin van de tweede periode scoorde Leuven opnieuw en werd het 1-3. We bleven echter ook in de tweede periode aanklampen. Yentz Goyvaerts maakte er 2 minuten later de 2-3, waarna Leuven de 2-4 scoorde. Maar opnieuw Yentz Goyvaerts schoot raak en het werd 3-4. De sfeer werd grimmiger, de tegenpartij bitsiger. Welverdiende rust volgde. In de derde periode was het geluk duidelijk niet meer langs onze kant terwijl bij de tegenpartij alles leek te lukken en te kunnen waardoor de score plots op 20 minuten veranderde tot een onverdiende 3-8. Een wedstrijd om snel door te spoelen en vol goede moed de volgende te starten.

Goals: Lennert Cerstiaens (11’), Yentz Goyvaerts (26’), Yent Goyvaerts (39’)