Minitoernooi Herentals en Leuven U8/U10

Zaterdagochtend werden onze jongste teams verwacht in Herentals voor een minitoernooi. Tegenstanders van dienst waren HYC Herentals 1, 2 en Coldplay Sharks Mechelen. Het werd een leuke maar koude ochtend waar onze jongens weer veel geleerd hebben. Onze U8 lieten de netten heel vaak trillen en stonden ook in de verdediging heel sterk in hun schaatsen. Ze konden heel veel aanvallen stoppen, maar ook de goalie deed zijn duit in het zakje. Onze U10 konden ook regelmatig de netten laten trillen maar hadden het moeilijker in de verdediging. Ze deden goed hun best, samen met de goalie die mooie saves liet zien.
’s Avonds waren we te gast in Leuven. Hier waren onze tegenstanders Bulldogs Liège 1, Antwerp Phantoms, Haskey Hasselt 1 en Bulldogs Liège 2. Hier hadden onze spelertjes wat minder last van het vroege uur en stonden zij vanaf het begin klaar. Ze probeerden goed de wedstrijd mee te volgen en hielden dan ook goed hun mannetje. Dit hadden ze knap opgepikt van ’s morgens. Dankzij enkele knappe safes bleven onze netten goed leeg. Ook aanvallend probeerden ze goed te werken met 2 man voor de goal waardoor de netten van de tegenstander meer dan eens trilden. Ook hier waren er enkel lachende, bezwete gezichtjes te zien van jongens en meisjes die enorm hard voor elkaar gewerkt hebben.

Scroll naar boven