Flashguns Heist A 18 – 5 Bulldogs Liège Div2

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar was weggelegd voor onze Flashguns Heist A. De vierde van het klassement speelde vanavond tegen de laatste uit het klassement. Het tempo werd onmiddellijk heel hoog gelegd en Bulldogs Liège kon dit tempo goed aan. Slechts 3 keer liet de Luikse verdediging een gaatje en werden de kleedkamers opgezocht met 3-0. Scoorders van dienst waren Pieter-Jan De Raet, Yves De Ryck en Yannick Compagnie. Ook tijdens de tweede periode werden er mooie kansen bijeen gespeeld en de eerste minuten legde Flashguns veel gewicht in de schaal en werd er uitgelopen tot 6-0. De goedlopende Flashgunstrein viel even stil en Luik kon 2x scoren. De thuisploeg zette een versnelling bij en kon terug wat uitlopen. Uiteindelijk werd de tweede periode afgesloten met 11-4 op het scorebord. Van Breedam Kenneth (3x), Yannick Compagnie (2), Pieter-Jan De Raet, Van den Eede Jeffrey en Yves De Ryck waren nu degenen die de netten lieten trillen. De derde periode werd een herhaling van de eerste twee periodes. Yannick Compagnie (3x), Pieter-Jan De Raet (2x), Kenneth Van Breedam en Yves De Ryck brachten de score op 18-5.

Scroll naar boven