Heavy Hitters 1 – 6 Coldplay Sharks Div 4

Na de 2-2 gelijke stand van vorige week, stonden onze Heavy Hitters klaar voor de terugwedstrijd. Na slechts 50 seconden was onze thuisploeg al op achtervolgen aangewezen, waarbij ze probeerden de rangen weer te sluiten. Dit lukte redelijk goed en naargelang de wedstrijd vorderde kwam de thuisploeg meer in de wedstrijd. Er werden aanvallen opgezet maar de afwerking zat nog niet mee. Er werd met 0-2 gerust en tijdens de dweilpauze werd de thuisploeg toegesproken. Ook tijdens de tweede periode keerde het geluk niet. Heavy Hitters konden het tij niet keren en ook nu bleef het zoeken naar de afwerking van de aanvallen. Ook in het eigen vak liep het niet altijd van een leien dakje waarbij de tweede periode afgesloten werd met een 0-6 achterstand. In de derde periode kon Jary Claes op assist van Jef Vissers de 0 van het scorebord halen en ook in het eigen vak bleven de rangen gesloten waardoor de eindstand 1-6 werd.

Scroll naar boven