Olympia Heist 6 – 4 Haskey Hasselt U14

Onze U14 kreeg onmiddellijk een wake-up call want na 10 seconden was de thuisploeg op achtervolgen aangewezen. Na 8 minuten kon Miron Grin, die uit blessure komt, de gelijkmaker op het scorebord zetten op assist van Per Roelofs en Tanel Van Tendeloo. Op twee minuten voor het einde van de eerste periode kon die laatste op assist van Ries Truyers de thuisploeg op voorsprong brengen. In de tweede periode had Miron Grin slechts 38 seconden nodig om er 3-1 van te maken en ook de 4de goal was van zijn hand, op assist van Tanel Van Tendeloo. Uiteindelijk werd de kleedkamer opgezocht met 4-2 op het scorebord. Met een speler in de penaltybox van Heist kon Haskey Hasselt in de derde periode onze verdediging verschalken en werd het 4-3. Onze Heistse jongens schakelden een versnelling bij en Miron Grin zette de assist van Tanel Van Tendeloo om in een 5-3 voorsprong. Halfweg de derde periode zette Tanel Van Tendeloo dan de 6-3 op het scorebord. De eindstand werd uiteindelijk 6-4 waarbij Olympia Heist de punten thuis hield.