Divisie 2 HYC Old Stars 2 – 6 Flashguns Heist

Voor de eerste wedstrijd van het jaar moesten onze Flashguns naar Herentals. Dat ze er veel zin in hadden, bleek na 49 seconden toen Pieter-Jan De Raet de netten een eerste keer deed trillen. Na mooie aanvallen langs beide kanten kon in de 13de minuut Herentals gelijk maken. 2 minuten voor het einde van de eerste periode kon Pieter-Jan De Raet nog een tweede maal scoren waardoor onze Flashguns met de kleinste voorsprong naar de kleedkamers trokken. Ook in de tweede periode hielden de Flashguns een strak tempo aan. Dankzij Jonas Govaerts en Stefan Casteels werden de cijfers 1-4 op het scorebord, een mooie voorsprong na 2 periodes. In de derde periode werden er langs beide kanten kansen gecreƫerd en halfweg kon HYC de netten laten trillen. Het duurde nog 5 minuten vooraleer Flashguns de weg naar de netten terug vond. Pieter-Jan De Raet scoorde zijn derde van de avond, Jonas Govaerts zijn tweede. De eindstand werd vastgelegd op 2-6.

Scroll naar boven