Divisie 2 Coldplay Sharks 12 – 3 Olympia S.C.

Ook onze andere ploeg in de tweede divisie, Olympia S.C., kwam dit weekend in actie. Zij maakten op zondagavond de verplaatsing naar Mechelen voor hun eerste competitiewedstrijd. Mooie aanvallen werden opgezet maar de afwerking lukte niet zoals het moest. Ook in de verdediging konden de rangen niet altijd gesloten worden, wat resulteerde in een 4-0 achterstand na 15 minuten. Evan Cornish en Sean O’Neill zorgden ervoor dat de kleedkamers opgezocht werden met 4-2 op het scorebord. Ook in de tweede periode toonden onze Olympia S.C. veel inzet maar konden er geen doelpunt uithalen. De verdediging en goalie Lode Boen probeerden goed de rangen te sluiten en de rust werd ingegaan met een 7-2 achterstand. Ook in de derde periode konden we genieten van een mooi hockeyspel maar het geluk zat deze wedstrijd duidelijk niet aan de kant van Olympia. Halfweg de derde periode kon Evan Cornish de 3 op het scorebord zetten waardoor de wedstrijd afgefloten werd met 12-3.