U14 Ghent Dragons Lions 1 – 28 Olympia Heist

De eerste wedstrijd van het seizoen voor onze U14 was op het ijs van Liedekerke. Meteen hielden ze er een strak en hoog tempo op aan. De ploeg probeerde goed samen te spelen en de rangen overal te sluiten. De eerste periode werd afgesloten met 0-11 op het scorebord dankzij goals van Miron Grin, Emiel Janssens, Mats Laurens en Tanel Van Tendeloo. Na 42 seconden in de tweede periode kon Luckas Meulemans de 0-12 op het scorebord zetten, een minuutje later plakte Egon Smets er de 13 op. Na 5 minuten in de tweede periode kon Dragons Lions onze goalie verrassen en verdween de 0 van het scorebord.  Dankzij Miron Grin werd er gerust met 1-16. Ook in de derde periode hield Olympia Heist er een hoog tempo op na en kon de voorsprong dankzij knap samenspel uitgebouwd worden tot 1-28. Quinten Stavleu, Miron Grin, Luckas Meulemans, Per Roelofs, Niyo Smets, Mats Laurens en Tanel Van Tendeloo waren de mannen die de netten enkele keren deden trillen.

Scroll naar boven