Divisie 4 Heavy Hitters Heist 6 – 13 HYC Funny Stars

HYC begon aan een razendsnel tempo aan de wedstrijd en halfweg de eerste periode stond het 0-4 voor de bezoekers. Heavy Hitters deed enorm hun best om de rangen te sluiten en na 10 minuten zorgde Jary Claes ervoor dat de 0 van het scorebord verdween. De kleedkamer werd uiteindelijk opgezocht met 1-6 op het scorebord. Met veel inzet begon Heavy Hitters en Funny Stars aan de tweede periode en al snel zorgden Jary Claes en Wannes Baetens voor de 3-6 op het scorebord. Heavy Hitters bleef aanvallen opbouwen, maar het geluk zat niet mee in de afwerking. Ondertussen liep HYC verder uit tot 3-9. Wannes Baetens met zijn tweede van de avond en Jary Claes met zijn derde brachten de Heavy Hitters terug tot 5-9. Op 5 minuten van de zoemer deed HYC nogmaals de netten trillen waardoor de kleedkamers opgezocht werden met 5-10 op het scorebord. Ook in de derde periode zat de afwerking er niet in voor de Heavy Hitters. Robin Schelles kon er nog een puntje bij opzetten, de wedstrijd werd afgesloten met 6-13 op het scorebord.

Scroll naar boven