Divisie 2 Flashguns Heist 5 – 6 Sportoase Antwerp Phantoms Blauw

Met de eerste puckdrop werd het duidelijk dat we getrakteerd werden op een mooie, snelle wedstrijd met kansen langs beide kanten. De twee teams gaven elkaar geen duimbreed toe en wanneer Phantoms als eerste kon scoren, jaagden Flashguns voor de gelijkmaker te zoeken. Stefan Casteels zette de bordjes gelijk en op 2 minuten voor de zoemer kwam Phantoms terug op voorsprong. Met nog 4 seconden op de klok kon Kenneth Van Breedam de cijfers terug gelijk zetten wat meteen ook de ruststand was. Ook in de tweede periode lag het tempo heel hoog en was het wederom Phantoms die op voorsprong kwam. Nu was het Pieter-Jan De Raet die de cijfers in evenwicht bracht. Met nog 17 seconden te spelen maakte Kenneth Van Breedam zijn tweede van de avond en kon er gerust worden met de kleinste voorsprong voor Flashguns. Heel vroeg in de derde periode kon Phantoms gelijk maken en zelfs 2 puntjes uitlopen. Flashguns lieten het hoofd niet hangen en ging achter elke puck, probeerde elke aanval te storen. Met nog 2 minuten op het scorebord kon Yannick Compagnie de 5-6 op het scorebord zetten, maar de verdere aanvallen werden steeds gestopt. Na een mooie wedstrijd was dit dan ook de einstand.