Divisie 1 HYC Herentals 7 – 4 Olympia Heist

Olympia Heist begon sterk aan de wedstrijd en kon lange tijd sterk werk leveren in de verdediging. In de 11de minuut vond HYC toch een gaatje in de verdediging waardoor HYC op voorsprong kwam. Dit was van korte duur want nog geen twee minuten later zette Nick Pupinin de cijfers gelijk. Herentals geraakte nog 1x voorbij de Heistse verdediging zodat er gerust werd met 2-1. Slechts 30 seconden in de tweede periode had Kevin De Winter nodig om de cijfers wederom gelijk te brengen, maar vele aanvallen die volgden konden niet afgewerkt worden. Het geluk zat aan de kant van Herentals waardoor het 5-2 werd. Jentl Buelens kon nog 1x scoren voor de rust zodat het scorebord 5-3 toonde. In de derde periode loopt HYC nog verder uit tot 7-3 maar met nog 3 minuten te spelen scoorde Kevin Glassee de 4de goal voor Heist, wat meteen de eindstand vastlegde op 7-4.