U14 Olympia Heist 9 – 12 Bulldogs Liège

Op zaterdag stond een wedstrijd tussen Olympia U14 tegen Luik op het programma. De Luikse ploeg was een geduchte tegenstander die steeds met minimum 5 punten verschil gewonnen is, dus onze jongens wisten wat hen te doen stond. Na 1 minuut stond de 0-1 al op het scorebord, maar Olympia bleef gaatjes zoeken. Na 2 minuten stonden de cijfers weer gelijk, maar toch slaagde Bulldogs erin uit te lopen tot 2-4 in de eerste 5 minuten. De Heistse ploeg vocht sterk terug en er werd gerust met 4-6 op het scorebord. Binnen de eerste minuut van de tweede periode kon de aansluitingstreffer gescoord worden, maar dit was buiten Luik gerekend. Op het einde van de tweede periode stond het, ondanks het sterke weerwerk van Heist, 5-9. Ook in de derde periode werden langs beide kanten vele aanvallen opgezet, sommige succesvol anderen wat minder. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met 9-12 op het scorebord dankzij Per Roelofs, Miron Grin en Tanel Van Tendeloo.