Divisie 1 Sportoase Antwerp Phantoms Geel 18 – 1 Olympia Heist

Door de verplaatste wedstrijd ging Olympia met slechts 11 spelers en 2 goalies de verplaatsing maken. Olympia wist dat dit een zware wedstrijd ging worden tegen de kampioen van vorig jaar. Phantoms trok onmiddellijk het laken naar zich toe en begon aan een zeer snelle wedstrijd. Het geluk zat duidelijk aan de kant van Phantoms, waar spelers elkaar moeiteloos vonden en alle passen mooi aankwamen. Olympia was dan ook vooral aangewezen op verdedigen. Binnen de minuut stond het eerste doelpunt voor Phantoms erop, de eerste rust zou ingaan met 6-0 op het scorebord. Ook in de tweede periode werd het vooral een verdedigende taak voor Olympia, alhoewel ze doorheen de wedstrijd al enkele mooie aanvallen lieten zien. In de zesde minuut was het Pieter-Jan De Raet die de eerste goal voor Heist op het scorebord zette. De tweede periode werd afgesloten met 15-1 op het scorebord. De derde periode bemande Lode Roelofs de goal. Ook nu zat het Olympia niet mee om de opgebouwde kansen af te werken. De wedstrijd werd afgesloten met 18-1 op het scorebord.