Divisie 2 Flashguns Heist 1 – 4 Olympia S.C.

De onderlinge wedstrijd tussen onze 2 divisie 2 ploegen ging meteen aan een hoge snelheid van start. Net iets meer dan 1 minuut had Pieter-Jan De Raet nodig om de thuisploeg op voorsprong te brengen. In een mooie eerste periode met aanvallen langs beide kanten maar ook sterk verdedigend werk, leek het erop dat er met deze cijfers gerust werd. Dit was buiten Kenny Laporte gerekend, die met nog 20 seconden op de klok de cijfers gelijk zette. Ook in de tweede periode werd het publiek getrakteerd op een mooi samenspel waarbij de verdediging en de goalies regelmatig werk hadden om de aanvallen af te slaan. Bijna 12 minuten ver in de tweede periode vond Sean O’Neill toch een gaatje in de verdediging van de Flashguns waardoor de 1-2 op voorsprong kwam. Brent Boon bracht de rustcijfers op 1-3. Ook in de derde periode gingen Flashguns onmiddellijk hard aan de slag om een gaatje te vinden in de sterke verdediging van Olympia S.C., maar ook deze periode werden hun aanvallen goed opgevangen. Tom Uytterhoeven legde de 1-3 eindstand vast. Vrijdag is er de volgende onderlinge strijd, zal Flashguns hier het geluk aan hun zijde hebben?