Divisie 1 Beaufort Knights 3 (OT) 4 Olympia Heist

De verplaatsing naar Beaufort werd gemaakt met 13 spelers en 2 goalies. Ook al begonnen de bezoekers met veel zin aan de wedstrijd, toch stond het na 14 minuten al 2-0 voor de thuisploeg. Aanvallen konden niet worden afgemaakt maar ook de verdediging had zijn handen vol met het sterke Beaufort. Toch kon Kevin Glassee met nog 4 minuten te spelen de aansluiting maken op de assist van Daniel Zernosekov. Ook in de tweede periode stond het geluk niet aan de kant van Olympia die, ondanks enkele sterke powerplays, nooit de opgebouwde aanvallen konden afwerken. De kleedkamers werden terug opgezocht met 3-1 op het scorebord. Coach Hes Roelofs heeft deze tijd gebruikt om zijn spelers toe te spreken want vanaf de start van de derde periode trok Olympia het laken volledig naar zich toe. Na 7 minuten kon Nick Pupinin de assist van Timo Dewin omzetten in een tweede goal, 2 minuten later was het de beurt aan Timo Dewin zelf, die het passenspel van Kevin Glassee en Nick Pupinin afwerkte. Nadat de wedstrijd werd afgefloten op 3-3, stond er overtime op het programma. Hier kon Timo Dewin na 23 seconden scoren en hierdoor de overwinning en het puntje mee naar Heist brengen.