U14 Olympia Heist 17 – 0 Ghent Dragons Liedekerke

Om 9u stonden er 16 spelers en 2 goalies klaar om de Heistse kleuren te verdedigen. Vanaf de start van de wedstrijd nam Heist de wedstrijd in handen en binnen de 30 seconden ging Miron Grin alleen af op het doel. De bezoekende goalie was goed bij de les en blokte het shot. Een minuut later lukte het Mats Laurens wel om de assist van Tanel Van Tendeloo tegen de netten te knallen. De Heistse ploeg probeerde de match goed te controleren en dankzij enkele mooie safes van Hannes Geurts en 3 goals van Miron Grin werd er gerust met 5-0. Ook in de tweede periode was de thuisploeg vaak in het aanvalsvak te vinden en na de 6-0 van Miron Grin maakte Tanel Van Tendeloo op assist van Lowie Burgos er 7-0 van. Hierna lukte het de thuisploeg  niet meer om de aanvallen af te werken. Dankzij enkele knappe reddingen van Mathéo De Prins werd de 0 behouden in de tweede periode. Twee goals van Miron Grin en een eerste goal van Lowie Burgos op assist van Tanel Van Tendeloo zorgden ervoor dat er met dubbele cijfers voorsprong gerust kon worden. Ook in de derde periode nam Olympia Heist het heft meteen in handen. Per Roelofs vond binnen de 2 minuten de weg naar de goal op assist van Miron Grin, 4 minuten later volgde Niyo Smets met de 12de goal. Na een goed weggewerkte aanval van Ghent trok Olympia Heist het laken weer volledig naar zich toe en de pass van Warre Geerts werd mooi in de haak geschoten door Miron Grin. 11 seconden later maakte Tanel Van Tendeloo er dan 14-0 van. Deze maakte ook de 15de goal van de ochtend op assist van Mats Laurens. Met nog een goal van Per Roelofs en Tanel Van Tendeloo werd de eindscore 17-0. Volgende week wacht op zaterdagavond Haskey Hasselt als tegenstander.

Scroll naar boven