Divisie 2 Coldplay Sharks 3 – 3 Flashguns Heist

De laatste wedstrijd was voor de Flashguns op het Mechelse ijs. 50 seconden had Geert Cerstiaens nodig om de pass van Emilio Popa Jimenez tegen de netten te werken. Ondanks de vroege goal bleef Heist jagen op de puck. Er werden mooie aanvallen opgebouwd maar de afwerking lukte niet meer. De verdediging werkte goed samen en menig aanval werd knap weg gewerkt. Na 7 minuten kon Mechelen gelijk maken, maar een minuutje later zette Yves De Ryck Heist terug op voorsprong op assist van Lars De Wyngaert en Kenneth Van Breedam. Met 1-2 op het scorebord werd er ook gerust. In de tweede periode probeerde Heist de rangen te sluiten en de eerste minuten lukte dit ook. Na 5 minuten zette Mechelen de cijfers gelijk en halfweg de periode waren Flashguns op achtervolgen aangewezen. Mechelen kon slechts korte tijd genieten van de voorsprong want een minuutje later zette Yves De Ryck de score gelijk. In de derde periode zocht Flashguns langs alle kanten een gaatje maar het geluk zat niet meer aan hun zijde. Met 3-3 werden de punten mooi verdeeld.