Divisie 2 Liedekerke Lions 7 – 4 Olympia S.C.

De wedstrijd ging van start aan een hoog tempo waarbij er langs beide kanten aanvallen werden opgezet. Enkele mooie kansen misten doel en na 7 minuten was Olympia S.C. aangewezen op achtervolgen. 4 minuten later scoorde Raf Nys de gelijkmaker, dit werd ook de ruststand. In de tweede periode had Tom Uytterhoeven net geen twee minuten nodig om de assist van Nico Verschoren tegen de netten te werken. Olympia S.C. deed enorm zijn best om de rangen te sluiten maar Liedekerke kon gelijk maken en zelfs een puntje uitlopen. Met nog anderhalve minuut op de klok zette Raf Nys de assist van Tom Uytterhoeven en Nico Verschoren om in een 3-3 tussenstand. In de derde periode zat het geluk niet meer aan de kant van Heist en kon Liedekerke uitlopen tot 7-3. Met nog 2 minuten te spelen zette Brent Boon de pass van Sean O’Neill om in de 7-4 eindstand.

Scroll naar boven