Divisie 3 Hitmen Heist 6 – 3 Coldplay Sharks Mechelen

Met Coldplay Sharks kwam de negende van het klassement op deze vroege zaterdagochtend. In het begin van de wedstrijd was het de bezoekende ploeg die het laken naar zich toe trok en na 50 seconden stond de 0-1 op het scorebord. Hitmen waren onmiddellijk wakker geschud en gingen in de tegenaanval. De bezoekende ploeg was aangewezen op verdedigen en Lennert Cerstiaens kon de assist van Thibo Christiaens en Vincent Deckers afwerken. De Hitmentrein was op gang getrokken en de ploeg bleef sterk aanvallend. Vijf minuten ver in de eerste periode was het Gilles Claes die de passen van Bamba Leno en Olivier Suerickx tegen de netten werkte. Zowel Lennert als Gilles maakte in deze periode elk nog eentje waardoor de zoemer ging met 4-1 op het scorebord. In de tweede periode zat het Hitmen niet mee. Er werd snel en hard gespeeld maar de afwerking was zoek. Halfweg de tweede periode zette Sharks de 4-2 op het scorebord en na een periode van hard tegen onzacht werd dit ook de ruststand. In de derde periode was het Sharks die het laken naar zich toe trok en een minuutje ver prijkte er ineens 4-3 op het scorebord. De eerst comfortabele voorsprong werd herleid naar een puntje en Hitmen schakelde een versnelling hoger. De thuisploeg hield goed stand en halfweg de derde periode zag Gilles Claes een gaatje en de pass van Kristof Steurs ging tegen de netten. Met nog 3 minuten te spelen vond ook Bamba Leno de weg naar de goal op assist van Robin Schelles. Hiermee werd de eindstand vast gelegd op 6-3 en haalde Hitmen zijn eerste overwinning van het seizoen binnen.