U14 Haskey Hasselt 7 – 8 Olympia Heist

Onze U14 trok met 15 spelers en 2 goalies naar Hasselt voor een wedstrijd tussen de 5de en 6de van het klassement. Voor beide ploegen was het belangrijk dat ze de punten mee naar huis namen. Olympia begon snel aan de wedstrijd en na 51 seconden maakte Oliver Alewaters de 0-1 op assist van Luckas Meulemans. Olympia sloot lange tijd de rangen, maar na 5 minuten kon Hasselt gelijk maken. De Hasseltse trein was helemaal vetrokken en tegen het einde van de eerste periode stond er 3-1 op het scorebord. Ook in de tweede periode kreeg Olympia de puck niet tegen de netten. Ze werkten goed samen om de aanvallen van Hasselt op te vangen, maar toch werd het 4-1. Miron Grin vertrok met de puck en kon de 4-2 op het scorebord zetten. Nog geen halve minuut later kon Hasselt de gewonnen goal terug nemen en stond het 5-2. Het geluk keerde voor Olympia en 30 seconden later maakte Luckas Meulemans de 5-3. Een mooi samenspel tussen Miron Grin en Per Roelofs bracht de 5-4 op het scorebord en Miron Grin zorgde voor de gelijke cijfers. Per Roelofs zette de assist van Miron Grin om in 5-6 en met deze cijfers werd de kleedkamer opgezocht. Anderhalve minuut ver in de derde periode kon Hasselt gelijk komen en halfweg de derde periode stond het 7-6. Miron Grin zette de cijfers weer gelijk en werd het tijd voor een time-out. Deze 30 seconden werden door coach Dimitri Grin gebruikt om duidelijke orders te geven en 40 seconden later zorgde Miron Grin ervoor dat Heist een puntje voorkwam. 7-8 werd ook de eindstand en de twee punten kwamen na een felbevochten wedstrijd mee naar Heist.